SEO Webteksten

Voor bezoekers én zoekmachines

Websites bestaan voor het grootste deel uit tekst, maar niet elke tekst zal tot goede resultaten leiden. In tegendeel zelfs, de meeste teksten worden helemaal niet gelezen. Een goede tekst informeert, amuseert en overtuigt de bezoeker voordat hij uw website verlaat. Daarnaast trekken goede webteksten de aandacht en worden ze gevonden in zoekmachines. Fijne voordelen waar u zomaar van zou kunnen profiteren. Hoe? Door onze SEO webteksten, die op het scherm makkelijk te lezen zijn én uw boodschap op de juiste manier overbrengen.

Niet iedereen is een (online) tekstschrijver

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen is een tekstschrijver. Als ondernemer raakt u niet uitgepraat over uw product, maar de juiste woorden op papier krijgen vindt u lastig. Zorgen uw teksten niet voor genoeg conversies? Veel ondernemers maken de volgende fouten:

 • De teksten zijn te lang of te kort waardoor u de bezoeker niet weet te verleiden.
 • Uw pagina is niet makkelijk scanbaar en de bezoeker haakt af
 • De teksten zijn te commercieel geschreven en de bezoeker gelooft niet wat u zegt
 • Uw bedrijf heeft geen onderscheidend vermogen, omdat u de boodschap van uw concurrenten kopieert.
 • Er is te weinig tijd besteed aan het schrijfwerk

Daarnaast kost het schrijven van goede teksten veel tijd en inspanning. Tijd die u beter weet te besteden!

SEO-webteksten

SEO Webteksten voor bezoekers én zoekmachines

De beste oplossing is dus om de teksten door Tekstory te laten schrijven. Uw website verdient unieke teksten die zowel scoren bij uw bezoekers als bij Google. Het schrijven van SEO webteksten voor de homepage, dienstenpagina’s, uw bedrijfsprofiel, de contactpagina en belangrijke andere pagina’s is voor ons geen enkel probleem. Een samenwerking met Tekstory ziet er als volgt uit:

 • U neemt contact op
 • U geeft aan welke boodschap wij moeten overdragen (of wij gaan hier samen over brainstormen)
 • Een zoekwoorden onderzoek wordt uitgevoerd om te bepalen hoe de bezoeker u in Google zou kunnen vinden.
 • U levert de informatie die wij nodig hebben om goede teksten te kunnen schrijven.
 • Wij schrijven de teksten en optimaliseren deze o.b.v het zoekwoorden onderzoek.
 • U controleert de teksten en geeft eventuele wijzigingen door
 • Wij passen de tekst aan
 • Wij plaatsen de tekst op de website (alleen voor WordPress websites).

Daarnaast kunnen wij ook uw bestaande teksten redigeren en optimaliseren voor zoekmachines en schrijven wij bijvoorbeeld productteksten voor Webshops!

Neem contact op!

Bent u helemaal klaar met de middelmatige prestatie van uw huidige websteksten of wilt u een goede start maken met uw nieuwe website? Uw SEO webteksten worden niet vanzelf geschreven. Neem snel contact op voor een prijsopgave!

Veelgestelde vragen

Staat mijn website dan meteen bovenaan in Google?

Helaas werkt het zo niet en is er wat meer werk nodig om uw website op de eerste pagina of de eerste plek te krijgen. Wij werken regelmatig samen met finalwebsites om zowel te teksten als de technische kant van uw website stelselmatig te blijven verbeteren.

Worden SEO teksten niet met name voor zoekmachines geschreven?

De positie van uw website in de zoekmachine wordt niet alleen bepaald door on-page SEO factoren, maar ook door uw populariteit. De bezoeker en zoekmachine gaan dus hand in hand. Uw pagina volproppen met zoekwoorden werkt gelukkig niet meer!

Moet ik zelf de onderwerpen voor mijn teksten bedenken?

Natuurlijk kunt u zelf een lijst opstellen met de teksten die u nodig heeft voor uw website. Maar op basis van het zoekwoorden onderzoek zullen wij ook een overzicht geven van onderwerpen die zullen bijdragen aan een betere vindbaarheid.