Over Tekstory

Alles wat u moet wilt weten

Veel ondernemers vinden een mooie website belangrijk. En dat is het ook! Bij Tekstory willen wij niet zeggen dat de content belangrijker is dan het design, maar stiekem denken wij dat wel. Zonder goede content zal uw website namelijk nooit gevonden worden of voor verkopen zorgen. Een website zonder tekst heeft geen zin en dat is nou precies waarom u ons nodig heeft. Veel ondernemers, u waarschijnlijk ook, zouden graag meer tijd aan hun website of social media besteden, maar vaak weten ze niet hoe of hebben zij die tijd gewoon niet. Tekstory veegt deze problemen van tafel. Stap voor stap zullen wij samen uw website en online activiteiten uitbreiden!

Hoe werken wij?

Wilt u snel alles weten over Tekstory? Wij leggen onze organisatie uit aan de hand van de 5 W-vragen.

Wie?

Ondernemers, organisaties en professionele bloggers die hun online bestaan naar een hoger niveau willen tillen. Mensen zoals u dus! Het belang van goede content is duidelijk, maar nu moet er echt iets aan uw website worden gedaan.

Wat?

Naast de “standaard” teksten voor uw bedrijfswebsite schrijven wij blogposts, social media teksten, productteksten en ontwikkelen wij goed doordachte landingpages. Eigenlijk alles wat met online en content te maken heeft

Waar?

Online natuurlijk! Op uw eigen bedrijfswebsite of webshop, via de mail of juist op social media. Het doel is om uw online aanwezigheid te verbeteren. Alle activiteiten zullen dus op het web plaatsvinden.

Wanneer?

Op een regelmatige basis, wanneer u er klaar voor bent. Voor een gewenst resultaat is het belangrijk om uw website continu te blijven verbeteren. Nadat de eerste stappen zijn gezet, zullen wij uw website geleidelijk laten groeien.

Waarom?

Meer klanten, meer conversies, een groter bereik… Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom het eigenlijk noodzakelijk is om op regelmatige basis uw website sterker en beter te maken. Wij hebben ervaren dat het werkt, nu u nog!

Onze liefde voor digitale media

Tekstory richt zich uitsluitend op online communicatie. Niet alleen omdat de digitale media de toekomst zijn, maar ook omdat wij denken dat je beter kan doen waar je goed in bent. Online media werken anders dan offline media. Website bezoekers zijn snel afgeleid en nemen niet de tijd om een website van boven tot onder te bekijken. Een uitdaging die wij maar al te graag aangaan. Daarnaast is het digitale landschap erg veelzijdig. De afgelopen jaren hebben wij dan ook content gecreëerd voor zeer diverse branches.

Opgericht in 2014

Wij zijn dan misschien nog aardig nieuw, dit houdt ook in dat wij op de hoogte zijn van de laatste online trends

120+ blogposts geschreven

Sinds onze oprichting in 2014 hebben wij meer dan 120 blogposts voor verschillende websites geschreven.

12 projecten met finalwebsites

Samen met finalwebsites hebben wij al aan 12 verschillende projecten gewerkt, waaronder Haardhout.nl en Bladmuziekplus.