Recente projecten

Voor zeer diverse klanten

De projecten pagina geeft goed weer hoe veelzijdig Tekstory is. Wij hebben al voor veel verschillende bedrijven uit de meest uiteenlopende branches gewerkt. Elke opdracht zijn wij met enthousiasme begonnen en hebben wij met veel plezier afgerond. Klik ook eens verder en lees de teksten die door Tekstory zijn geschreven.

Dartel Trampolines

Voor Dartel Trampolines hebben wij 2 jaar de webshop beheerd, inclusief het invoeren van producten en het schrijven van categorie- en productteksten. Ook beheerden wij de Facebookpagina.

finalwebsites

Voor finalwebsites schrijven wij regelmatig blogposts over online marketing. Eerder hebben wij al geschreven over social media, WordPress templates en bloggen.

DutchGouda.com

De teksten voor DutchGouda.com zijn geschreven in 3 verschillende talen: Nederlands, Duits en Engels. Alle Nederlandse teksten op de website zijn geschreven door Tekstory.

Koormuziekshop.nl

Voor de website van Koormuziekshop.nl heeft Tekstory 22 verschillende categorieteksten en een homepagetekst geschreven. Deze teksten zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines.

 

Rentoclean

De website van Schoonmaakbedrijf Rentoclean is in samenwerking met finalwebsites gemaakt. Tekstory heeft de teksten geschreven en deze ook op de website geplaatst.

De Gezonde Kraan

Voor de website van de De Gezonde Kraan heeft Tekstory alle teksten geschreven. Daarnaast is er in samenwerking met finalwebsites ook een landingpage ontwikkeld.

Wat zeggen onze klanten?

Teksten schrijven, heb je daar een professional voor nodig? Tekstje schrijven kunnen we toch zelf? Waarom hebben we dit uitbesteed? We weten alles over bladmuziek, maar hoe vertaal je dat nou naar een originele/exclusieve tekst? Van Sharon hebben we geleerd dat zo weinig mogelijk voorkennis leidt tot de beste teksten. Sharon denkt als de bezoeker van onze site. De samenwerking met Sharon ervaren we als professioneel en plezierig.

Didy Kruiger

Partiturenwinkel.nl

Samen met Sharon hebben wij al aan meerdere projecten gewerkt. De samenwerking verloopt altijd erg goed en wij kijken uit naar toekomstige projecten.

Olaf

finalwebsites

Sharon schrijft vlotte teksten die erg geschikt zijn voor onze doelgroep (kinderen). De teksten sluiten perfect aan bij onze website en de samenwerking verloopt vlekkeloos.

Luuk

Dartel Trampolines

Tekstory heeft de webteksten voor onze webwinkel geschreven. Zowel de algemene verhaallijnen als productteksten en meta-discriptions. Wij zijn zeer te spreken over de snelheid, service en professionaliteit!

Roy

EnjoyCheese

Sharon heeft voor ons alle webteksten geschreven en ze zijn precies zoals ik in gedachten had. Wanneer u op zoek bent naar kwalitatief goede teksten voor een fijne prijs dan kan ik u haar zeker aanraden!

Richard

Veen Auto's