WordPress Webshop beheer

Met WooCommerce

Een webshop beginnen is niet zomaar iets wat u even doet. Een succesvolle webshop is namelijk een webshop die regelmatig wordt geüpdatet. Bent u niet actief met uw webshop bezig, dan zult u merken dat deze weinig resultaat oplevert. Helaas is niet elke ondernemer vertrouwd met het beheren van websites, social media en alle anderen technieken die het internet met zich mee brengt. Door uw WordPress webshop met WooCommerce door Tekstory te laten beheren, krijgt u de vrijheid uw producten online te verkopen, zonder dat u daarin veel tijd investeert.

Uw webshop met WordPress en WooCommerce

Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van WordPress, een content management systeem waarmee u makkelijk uw eigen website kunt bouwen. Door middel van Woocommerce, een plugin voor WordPress, kunt u eenvoudig uw webshop beheren. Maar is het wel zo eenvoudig als iedereen zegt? WordPress en WooCommerce zijn zeker eenvoudig in gebruik, maar om de basis onder de knie te krijgen, moet u er wel tijd in steken. Heeft u geen tijd of zin om meerdere keren per week tijd te besteden aan uw online shop? Dan kunt u het beheer beter uitbesteden. Wij de webshop, u het ondernemerschap!

Voordelen van WooCommerce:

 • Makkelijk aan uw WordPress website gekoppeld
 • Extra plugins voor bijvoorbeeld betalingen beschikbaar
 • Werkt goed samen met de SEO Yoast plugin
WordPress webshop beheer

WordPress webshop beheer door Tekstory

U heeft besloten dat u uw webshop niet zelf gaat beheren. Een uitstekende keuze, maar wat kunt u precies verwachten? Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alle content wordt geschreven, maar daarnaast kunt u nog wat meer verwachten. Het beheren van uw WooCommerce webshop bestaat uit:

 • Het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek & analyse
 • Producten invoeren en productteksten schrijven
 • Foto’s selecteren en optimaliseren
 • Productcatalogus optimaliseren (op voorraad, prijs en marge)
 • Bouwen van actiepagina’s en beheren van aanbiedingen
 • Informatieve teksten schrijven (op basis van de laatste wetgeving)
 • Blog bijhouden
 • Pagina’s optimaliseren zodat er meer conversies plaatsvinden

Het technische aspect in samenwerking met finalwebsites

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen neemt Tekstory geen technische aspecten uit handen. Het aanpassen van uw template, het installeren van plugins en alle andere technische werkzaamheden laten wij graag over aan finalwebsites. Wij hebben samen al aan meerdere projecten gewerkt en vullen elkaars werkzaamheden goed aan. Door deze samenwerking zijn wij in staat om een volledige WooCommerce webshop op te leveren.

Neem contact op!

Heeft u geen zin meer om aan uw eigen webshop te bouwen, maar wilt u wel graag dat uw webshop snel “live” gaat? Neem dan snel contact op om te kijken welke stappen nodig zijn om uw webshop zo snel mogelijk klaar te hebben.

Veelgestelde vragen

Moet ik al een WordPress webshop hebben?

Voor een WooCommerce Webshop heeft u wel een WordPress website nodig, maar die kunnen wij (in samenwerking met finalwebsites) ook voor u bouwen. Het enige wat u nodig heeft voordat u contact opneemt is een product. Wij zorgen voor de website!

Voldoet mijn webshop aan de laatste wet- en regelgeving.

Bij Tekstory zijn wij op de hoogte van de wetgeving rondom het hebben van een webshop. Wanneer u ons inschakelt om uw webshop te beheren, zullen wij kijken of uw webshop zich aan de wetgeving houdt. Daarnaast zullen wij ook de pagina’s maken die u volgens de Nederlandse wet moet hebben. Denk bijvoorbeeld aan retourneren, verzending, informatie over reparaties etc.

Is WooCommerce ook geschikt voor grote webshops?

WooCommerce is ook geschikt als u een groot aantal verschillende producten wilt verkopen via uw webshop. De werkzaamheden duren wel langer, maar daarvan zal ook sprake zijn als u de webshop niet met WooCommerce bouwt.