Maak kennis met de ...
Content Marketing on Fire Sessies

Van geen tijd naar succesvol consistent content maken 🔥

Je weet dat je consistent content moet maken om je zichtbaarheid te vergroten. Maar eerlijk gezegd, waar haal je de tijd en vooral motivatie vandaan?

Toch weet je dat er NU echt iets moet veranderen, want die content schrijft zich niet vanzelf…

Artboard

Voelt het als een constante strijd om content te maken?

Ik snap je! Ik heb periodes waar ik veel content maak, maar ook periodes waar ik er gewoon geen tijd voor kan maken. Onzin eigenlijk, want ik heb ook gewoon tijd om te Netflixen…

Tijd is dus niet het probleem. Ik weet zeker dat ook jij wel elke maand minimaal 10 uur kan vinden om waardevolle content te maken.

Want als jij wil groeien met behulp van content marketing. Als je beter zichtbaar wil zijn. Meer bezoekers wil. En meer aanvragen wil krijgen. Dan zal je toch echt een manier moeten vinden om consistent content te maken.

Ik ben je stok achter de deur, de schop onder je kont of je accountability buddy

Of je cheerleader. Jij mag kiezen 😉.

Hoe fijn is het als iemand je op de vingers tikt als je te weinig doet. Maar ook als iemand je weer op weg kan helpen als je even geen inspiratie hebt. Dat is wat wij gaan doen tijdens de Content Marketing on Fire Sessies.

Zwaai je concurrenten maar vast uit en zet de koffie en thee maar vast klaar voor je nieuwe volgers ☕️

Content Marketing on Fire is dé oplossing voor ZZP'ers die wel content willen maken, maar het gewoon blijven uitstellen.

Wat doen wij tijdens de sessies?

Nummer 1

Je doelen bepalen

Welke content wil je deze week gaan maken? Wat hoop je daarmee te bereiken en wat is er nodig om dit te bereiken? OF wat als je nog geen inspiratie hebt, waar kan je deze dan het beste vandaan halen?

Nummer 2

Content marketing Q&A

Heb je verder nog vragen? Bijvoorbeeld over de opzet van je nieuwe blogpost? Of over welke hook je het beste kan gebruiken voor een Instagram Reel? Jij bepaalt waar onze wekelijkse meeting over gaat!

Evaluatie

Wij beginnen de volgende meetings met een evaluatie. Heb jij je doelen bereikt? Heb jij de content gemaakt die je wilde maken? En zo niet, waar is het dan misgegaan? Wij stellen je doelen bij en gaan door 💪

Jup, dat kost natuurlijk wel iets

Maar het is de investering uiteraard waard!

Ik kan 1 maand of 3 maanden je accountability buddy worden, maar verlengen mag natuurlijk altijd. Ik raad je trouwens aan om voor een kwartaal te kiezen. Niet omdat ik dan meer verdien (ook leuk), maar omdat je pas na een tijdje de voordelen van content marketing ervaart. Na 1 maand bereik je nog niet zoveel, maar na 3 maanden kan je vaak al wel een verschil zien. 

1 maand

4 wekelijkse meetings

€ 115,-

1 kwartaal

12 wekelijkse meetings

€ 295,-

🤫 Dat zijn bijna 2 extra sessies gratis

Dit kan je verwachten

* De sessies worden ingepland op een vaste dag + tijdstip. Bij 3 maanden mag er 2x een extra week tussen verschillende sessies zitten en mag je ook 2 keer van dag wisselen (na de 1e maand en na de 2e maand). 

Nog een keer de voordelen?

Alsof je die nog niet wist...
Group 19

Eindelijk maak je content

Blijf je het content maken maar uitstellen? Wat jij nodig hebt is een stok achter de deur! Samen zorgen wij ervoor dat je eindelijk in actie modus komt.

Group 19

Pick elke week mijn brein

Loop je soms vast tijdens het content creatie proces? De sessies kan je ook gebruiken om antwoord te krijgen op je brandende vragen.

Group 19

Meer succes met je content

Voor content marketing is consistentie belangrijk (zeg ik het weer 😝). Door meer te delen zal je ook meer van de voordelen profiteren.

Sharon Lederer

Mag ik de drijvende kracht achter je content zijn?

Sinds ik mij kan herinneren ben ik al content aan het maken. NEWSFLASH: jij waarschijnlijk ook, want wij schreven allemaal verhaaltjes als kind… Toch?

Een van de eerste dingen die ik maakte, was trouwens een woordenboek met tekeningen. Ik kan mij nog een meisje onder een palmboom herinneren, voor het woord ‘palmboom’. Zeer creatief 😂.

Daarna ging het ook niet meteen beter. Een website over tekenen met maar 2 tutorials (of was het er 1?) en een lifestyle blog met de naam ‘MyDixie’.

Gelukkig is wat je vroeger maakte niet bepalend voor wat je nu maakt.

En dat geldt ook voor jou. Samen gaan wij aan de slag om je content marketing naar een hoger niveau te tillen. Zodat je beter zichtbaar bent, als een autoriteit wordt gezien en een leuke following opbouwt.

Meteen met je content marketing aan de slag?

Meld je dan nu aan voor de Content Marketing on Fire sessies

(Tip! Kies voor 3 maanden als je echt on fire wil gaan). Binnen 5 dagen plannen wij dan een eerste meeting. Zin in!

Handboek icon

Download mijn contentstrategie handboek​

Hét hulpmiddel voor het maken van unieke content​

Calendar icon

Download mijn contentkalender template​

Hét hulpmiddel om consistent content te maken​