1:1 Programma

Master je Content Strategie

Hét programma voor online ondernemers en marketeers die zelf een content expert willen worden.

Hoe kan jij je onderscheiden van de concurrentie? Welke content kanalen kan je het beste inzetten en hoe gebruik je jouw contentstrategie voor het maken van authentieke content? Je leert het allemaal tijdens dit programma!

Veelgemaakte content marketing fouten

Waarom je nog geen succes hebt!

Je concurrenten lijken zo succesvol met hun podcasts, Tiktoks en influencer samenwerkingen. Jij creëert ook content, dus waarom wil het bij jou dan niet lukken om de aandacht van je doelgroep te trekken?

Je doet hetzelfde als je concurrenten

Je schrijft over de zelfde onderwerpen, zet dezelfde content marketing vormen in en nog erger: je deelt dezelfde standaard tips als je concurrenten.

Je doet maar wat...

Dat klinkt misschien een beetje plat, maar zonder een duidelijke strategie, die voor jou werkt, is de kans groot dat je altijd minder zal scoren dan je concurrenten.

Je content is niet waardevol genoeg

Deel je content die nuttig en inspirerend is of probeer je vooral jouw aanbod door de strot van je doelgroep te duwen? 😣

Je content bereikt je doelgroep niet

Het gebeurt zelden dat je content vanzelf de aandacht trekt. Dus vergeet niet om je content voldoende te promoten. Tijd voor actie!

Dé stappen naar succes

Hoe ik je van die saaie content af help

Group 19

Het online landschap verkennen

Van je content marketing een succes maken? Dan is het belangrijk om eerst onderzoek te doen. Wij duiken diep in de wereld van je doelgroep, je concurrenten en natuurlijk van jouw bedrijf.

Group 19

Een unieke strategische formule voor jouw content

Op basis van alle informatie bedenken wij een unieke positionering en strategie voor jouw content. Een die authentiek en onderscheidend is. En een waarmee je meer bezoekers, meer klanten en meer trouwe volgers krijgt. 

Group 19

Je content strategie in actie

Leuk zo’n strategie, maar hoe zit het met een concreet plan waarmee je ook daadwerkelijk aan de slag kan gaan? Zodat je jouw strategie echt gebruikt om waardevolle content te maken. Gaan wij doen!

Word een content expert!

Maak kennis met 'Master je Content Strategie'

‘Master je Content Strategie’ is een van de weinige 1-op-1 programma’s waarbij je leert om strategische content te maken.

Het programma duurt 4 maanden, zodat wij niet alleen genoeg tijd hebben om je strategie te ontwikkelen, maar deze ook uit te voeren. Een plan opstellen is waardevol, maar het is misschien nog wel belangrijker om meteen actie te ondernemen.

Onderzoek online lanschap

Via Zoom bespreken wij de belangrijkste punten van je strategie, krijg je feedback en is er ruimte voor al je vragen. 

Ik gooi je niet volledig in het diepe, maar help je stap voor stap aan de hand van verschillende opdrachten. 

Tussen de meetings door kan je vragen stellen via Mail en WhatssApp. Psst… 🤫 Grote kans dat je tussendoor ook berichtjes van mij krijgt als ik een goed idee voor je heb. 

Waaronder verschillende video masterclasses, een handig stappenplan voor het vinden van zoekwoorden, een inspiratiegids met unieke positioneringen voor je content en handige schema’s en checklists om nog betere content te maken. 

De voordelen

Wat levert dit programma je op?

Een complete strategie waarmee je echt kans maakt

Na het traject staat jouw content strategie. Een strategie waarmee je waardevolle content kan maken die uniek en authentiek is. Geen boekwerk van 30+ pagina’s, waar je maandenlang mee bezig bent, maar een compact document dat je echt gaat gebruiken. 

3 maanden aan mega waardevolle content

Wij stoppen niet bij de strategie. Je leert tijdens dit programma namelijk ook hoe je jouw strategie moet gebruiken om content te maken waarmee je wordt gevonden, die tot acties leidt en die er ook nog eens voor zorgt dat er over je wordt gepraat.

Kennis waar je nog jarenlang van kan profiteren

Ik ga het werk niet voor je doen, jammer hé?  In plaats daarvan leer ik je wat je nog nodig hebt om zelf een content expert te worden. Zodat je de kennis die je opdoet kan toepassen om nog meer te groeien of zelfs kan gebruiken voor nieuwe projecten en klanten. 

Online marketeers en ondernemers opgelet!

Voor wie is dit programma?

Ben jij een Online Marketeer

‘Master je Content Strategie’ is jouw volgende stap naar een carrière als content strateeg. Je leert alles wat je moet weten over concurrentieonderzoek, content pillars, zoekwoorden onderzoek, contentanalyse en meer.

Ben jij een Online Ondernemer?

Dan is “Master je Content Strategie’ echt voor jou! Je leert niet alleen met welke content je jouw doelgroep bereikt, maar ook hoe je met content je doelgroep aan je kan binden, zodat je meer trouwe klanten krijgt.

Van 209 klikken naar 5,14K klikken

En dat is een korte periode met een vrij nieuwe website. Hoe? Met een duidelijke strategie en de juiste keywords voor de blogposts. 

Dit is wat Maartje zelf zegt over onze samenwerking!

Impact Google Zoeken
Hi! Ik ben Sharon

Ik ga graag met je op zoek naar jouw onderscheidend vermogen

Sharon Lederer

Meer dan 1000 ondernemers en marketeers hebben al geprofiteerd van mijn Content Strategie template (jij misschien ook wel?) En daar ben ik blij om. Met de grote hoeveelheid content die er iedere dag door bedrijven wordt gemaakt, is het lastig om op te vallen.

Ik help je graag, zodat jouw boodschap je doelgroep wél bereikt.

10 jaar geleden ben ik begonnen als tekstschrijver, maar inmiddels help ik veel liever bedrijven het zelf te doen! Geen half werk, maar strategische en unieke content marketing campagnes.

Dit is je investering

Leer hoe je resultaat behaalt met authentieke content!

Je volgt het programma van € 2240,- , nu tijdelijk voor € 1690,- (excl. btw)

Interesse? Klik op de knop en laat je gegevens achter. Wees gerust, je zit nog nergens aan vast. Wij bellen eerst even om kennis te maken. Daarna ontvang je pas de offerte. Dus je kunt er gerust nog een nachtje over slapen. 

Niet te veel nachtjes natuurlijk, want die Content Strategie schrijft zich niet vanzelf.

Of download eerst mijn content strategie handboek! Een handig template/voorbeeld dat je zo kan gebruiken voor je eigen content strategie. 

FAQ

Dit wil je ook nog weten

Om het programma optimaal te kunnen benutten, vraag ik wel wat van je tijd. Dit is mijn verwachting:

Week 1 t/m 4: ongeveer 5 uur per week
Week 5 t/m 16: dit hangt er helemaal vanaf hoeveel content je wil maken gedurende de 3 maanden. Hou rekening met (minimaal) een halve dag per week. Hoe meer je content je maakt, hoe sneller je het gewenste resultaat zult bereiken. Gaat een halve dag nog niet lukken, dan ga je niet alles uit dit programma halen.

Of je succes hebt met je content marketing campagnes, hangt af van ontzettend veel factoren. Ik help je om de beste kansen te vinden voor jouw situatie, maar ik kan geen 100% succes garanderen. Is het resultaat niet zoals je had gehoopt, dan mag je mij na afloop altijd een berichtje sturen. Ik vertel je dan graag waar het aan ligt en geef je 3 extra gratis tips om de kans op succes in de toekomst te vergroten. 

Nee, sorry! In sommige branches zal content marketing gewoon niet of nauwelijks helpen om aan meer klanten te komen. Het zou dan ook niet eerlijk zijn als ik je laat betalen voor een dienst die niets oplevert. Voordat wij een kennismakingsgesprek inplannen, zal ik je al vertellen of ik je kan helpen of niet. 

Met dit programma help ik je echt om een expert te worden op het gebied van content marketing. Of dit nu is om je eigen website te laten groeien of omdat je je wil specialiseren als online marketeer.

Bij een business programma wordt er bijvoorbeeld ook gesleuteld aan je aanbod. Dat gaan wij niet doen. Wij gaan ons richten op hoe je jouw aanbod het beste bij je doelgroep onder de aandacht brengt.

Er zijn ontzettend veel soorten content. Blogs, podcasts, webinars, ebooks, video’s, stories, reels, nieuwsbrieven, etc. Ik geloof niet dat er iemand is die een top expert is op het gebied van al deze soorten content.

Ik kan wel zeggen dat ik een specialist ben op het gebied van aandacht trekken, het succesvol communiceren van jouw boodschap en het maken van unieke content. In welke vorm dan ook.

Het meeste ervaring heb ik trouwens met het maken van vindbare content (SEO) en e-mailmarketing. Maar ook met andere vormen hou ik mij regelmatig bezig.

Ik dring je trouwens niets op. Wij gaan echt kijken wat voor jouw situatie het meest geschikt is.

Ja! Je mag ook in 2 termijnen van € 845,- betalen.

Natuurlijk! Stuur een bericht met je content strategie naar sharon@tekstory.nl en ik laat je weten wat ik voor je kan betekenen. 

Ja, ook dat kan. Stuur een mailtje naar sharon@tekstory.nl en dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Laten wij kennismaken!

Kom erachter of dit programma ook echt iets voor jou is en of je met waardevolle content je doelgroep kan bereiken.

Het formulier invullen in geheel vrijblijvend. 

Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van e-mails zoals omschreven in de privacyverklaring.

Handboek icon

Download mijn contentstrategie handboek​

Hét hulpmiddel voor het maken van unieke content​

Calendar icon

Download mijn contentkalender template​

Hét hulpmiddel om consistent content te maken​

Hoe kan ik starten?