5 gratis WordPress templates voor uw bedrijfsblog

door 15 mei, 2014WordPress tips, Zakelijk Bloggen

Bloggen wordt tegenwoordig door veel mensen gedaan. Niet zo gek, want naast de vele voordelen die een blog biedt, is het ook nog eens heel erg leuk. Niet alleen verbeterd u door het bloggen uw schrijftechnieken, maar ook is het een goede manier om kennis te delen en te laten zien wat u in huis heeft. Bent u overtuigd en wilt u graag een bedrijfsblog of misschien zelfs een persoonlijke blog beginnen? Met een van de onderstaande gratis WordPress templates zal uw blog er professioneel uit zien.

5 gratis WordPress templates voor bedrijfsblogs

DW Timeline – DesignWall

U bent opzoek naar een template dat opvalt? Een die net iets anders dan alle andere blog templates? DW Timeline is een gratis WordPress template met een clean design die niet alleen voor blogs, maar ook voor portfolio geschikt is. Het eerste wat u ziet als u op de demosite komt is een header over uw hele beeldscherm. Scrolt u door, dan verschijnt de bijzondere WordPress tijdlijn, die geïnspireerd is op de Facebook tijdlijn. Een origineel en responsive template met veel krachtige functies.

Sueva – ThemeinProgress

Een van de leukste templates uit deze lijst is Sueva. Een Tumbleblog WordPress template die de foto’s boven uw blogpost erg leuk weergeeft. Het strakke en responsive design zorgt ervoor dat uw blogposts heerlijk weglezen op desktop computers én mobiele telefoons. Ook is er van dit template een premium versie beschikbaar. Deze heeft nog meer opties, zoals een portfolio sectie en speciale shortcodes.

Blogger – WPExplorer

Blogger is een eenvoudig en strak WordPress template waar de berichten duidelijk het middelpunt zijn. Geen bijzonderheden, op deze blog wil de bezoeer gewoon goede stukken lezen. Voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met WordPress is dit template perfect. De achtergrond kleur wijzigen, het logo vervangen, een foto toevoegen of een ander lettertype kiezen? Met dit template kunt u het allemaal zelf!

Sparkling – Colorlib

Het strakke en moderne design van dit template zal u zeker bevallen. Geschikt voor elke niche en goed zichtbaar op zowel desktop computers als mobiele telefoons. Sparkling heeft het “standaard” blog design, maar beschikt wel over een homepage slider en een speelse galerij. Een compleet template met verschillende functies die het u allemaal net iets makkelijker zullen maken.

Luminescence – Styled Themes

Een template met een elegant en opvallend design is niet voor iedereen weggelegd. Smaken verschillen, maar wanneer het uiterlijk u bevalt, dan is dit template een uitstekende keuze voor uw bedrijfsblog. Luminescence ziet er zowel goed uit op desktop computers, als op mobiele telefoons en daarnaast is het makkelijk naar wens aan te passen. Let wel op! Alleen de lite versie van dit template is gratis!