Creatief uw doelgroep bereiken

Langdurige en loyale klantrelaties creëren

Online zijn er verschillende manieren om met uw klanten te communiceren. U kunt wachten tot de klant contact met uw organisatie opneemt of zelf de eerste stappen zetten. Maar hoe? Door al die verschillende communicatievormen is het lastig te bepalen wat nou het beste werkt. Bij Tekstory weten wij hoe wij uw doelgroep effectief kunnen bereiken. Dit doen wij door het ontwikkelen van e-mailmarketing campagnes, het beheren van social media profielen en meer. Voor klantcommunicatie in kleine en grote vorm moet u bij ons zijn.

Doelgroep bepalen: wie is uw bezoeker?

Voordat uw online marketing activiteiten kunnen worden verbeterd, is het belangrijk om te weten wie uw doelgroep eigenlijk is. Aan wie moet uw product of dienst worden verkocht en welke kanalen kunt u het beste gebruiken om deze doelgroep te bereiken? Voordat wij een volledig plan ontwikkelen zullen wij dus eerst uitgebreid onderzoeken met wie u wilt communiceren. Hierdoor is het mogelijk om relevante campagnes te ontwikkelen die de lezers ook daadwerkelijk bereiken.

Effectief communiceren met uw doelgroep

Nadat wij een analyse van uw doelgroep hebben gemaakt, zullen wij ons in uw doelgroep inleven. Dit om te bepalen wat er leeft onder uw doelgroep en welke kansen wij hebben om uw potentiële klanten te bereiken. Een strategie bepalen is belangrijk om ervoor te zorgen dat de gewenste resultaten worden behaald. In 4 stappen ontwerpen wij succesvolle campagnes.

  1. Scan van uw huidige communicatiemiddelen: hoe communiceert u op dit moment met uw bezoekers en klanten?
  2. Keuze nieuwe kanalen + strategie bepalen: welk medium gaan wij gebruiken om uw doelgroep te bereiken en hoe ziet de invulling ervan uit?
  3. Implementatie: ontwikkeling van de online campagne.
  4. Analyse van de campagne: wat werkte wel, wat werkte niet en wat gaan wij de volgende keer anders doen?
Creatief uw doelgroep bereiken

Onze online marketing diensten

Online uw klanten bereiken kan op verschillende manieren. Hieronder ziet u de online marketing diensten die wij aanbieden. Klik voor meer informatie op de dienst of neem voor vragen contact op!